announcement

Penghantaran Percuma !

-Untuk pembelian dengan harga runcit melebihi RM125,penghantaran percuma diberikan keseluruh Semenanjung Malaysia.

-Untuk pembelian dengan harga runcit melebihi RM150,penghantaran percuma diberikan termasuk Sabah & Sarawak.

* Tidak diguna pakai bagi produk GreenVia StebianA Stevia Seeds.

*Untuk sebarang pertanyaan lanjut berkaitan pengeposan dan penghantaran,anda boleh juga terus mengubungi kami. 

Ejen

Agen & Wakil Penjual diperlukan

SteviaSugar™ Corporation(M) Sdn Bhd mengalu-alukan wakil penjual atau pengedar produk kami yang baru. Kami ingin berkongsi peluang penjualan produk stevia dengan anda! Klik disini untuk mendaftar.

SteviaSugar di 11th  Malaysia International HALAL  Showcase, 9-12 April 2014,KLCC

Kami menerima Kad Kredit.

Pembayaran pembelian produk boleh dibuat menggunakan kad kredit melalui laman web SteviaSugar. Jaminan keselamatan daripada teknologi PayPal.

SureVia Stevia

Dr. Sweet SureVia

Dr. Sweet SureVia™ adalah gula Stevia yang sedap, dipaket dan sedia untuk digunakan. Dihasilkan dalam bentuk paket kecil seberat 100g, ia sesuai untuk pasaran penjagaan kesihatan kerana ia mempunyai rasa yang hebat, tidak pahit, tidak mengandungi  toksik, Halal dan yang lebih penting, ia tidak mengandungi kalori!

Ciri-ciri mengagumkan gula Stevia dapat melepasi halangan pesakit kencing manis, malah orang biasa juga dapat menikmati minuman dan makanan tanpa ragu-ragu! SureVia™ merupakan cap dagang bagi SteviaSugar™ Corporation Sdn Bhd. Seterusnya..

DrSweet Tea

Teh Dr. Sweet

Nikmatilah Teh Dr Sweet bersama keluarga anda dan rasailah keunikan teh herba ini yang mengandungi StebianA Stevia yang dapat menguruskan pengambilan kalori anda.Ramuannya 100% semulajadi dan mengandungi herba organik yang terkenal di seluruh dunia. Klik di sini untuk maklumat selanjutnya.

Serbuk StebianA™ Stevia GreenVia

Keratan daun teh ini dihasilkan daripada tanaman hibrid StebianA Stevia dan mengandungi Rebaudioside A yang tinggi dan stabil serta kandungan Stevioside yang rendah. Anda akan dapat merasai rasa yang paling manis daripada tumbuhan stevia ini. Klik di sini untuk maklumat selanjutnya.
GreenVia Stevia Seeds

Dapatkan biji benih Stevia sekarang!

Kini, anda boleh menanam pokok Stevia di kawasan rumah anda dengan biji benih yang dijual oleh SteviaSugar™. Klik di sini untuk maklumat selanjutnya.

Jadual Siaran Iklan SteviaSugar di TV3

Sugar has been generally known to be dangerous if taken in excess. What if there is a better alternative than sugar?

Stevia adalah satu tumbuhan yang bagus, di mana ia boleh dimakan, sihat, mengandungi pemanis yang tidak ada kalori iaitu Stevioside dan Rebaudioside. Produk Stevia telah diekstrak dengan menggunakan teknologi unik yang terbukti, yang berpunca daripada kepelbagaian penggunaan tumbuhan ini.

Kelebihan tumbuhan Stevia tidah berhenti di sini; ekstraknya telah dibuktikan 200 hingga 300 lebih manis daripada gula biasa. Ia merupakan satu alternatif menggantikan gula yang bagus dan menjimatkan kos!

SteviaSugar™ Corporation(M) Sdn Bhd mengalu-alukan anda untuk merasa ketulenan semula jadi!

 

Associated Companies :